This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

Got it

Kivitelezés

 

Épületgépészeti rendszerek kivitelezése, ami jellemzően nagy épületeknél légtechnikai-, fűtési-, hűtési-, gáz- és víz-csatorna rendszerek kivitelezését jelenti, de ezek a munkák gyakran kiegészülnek esővíz elvezetéssel, tűzivíz és sűrített levegő hálózat építéssel is.

 

Az épületgépészeten kívül foglalkozunk még tisztatéri szereléssel, ami a klíma-légtechnikai rendszerépítés mellett a tisztatéri fal- és mennyezeti rendszer szerelését is magában foglalja. Ígény esetén ezeket vállaljuk generálkivitelezésben történő megvalósítással is.

 

Vállalkozunk tervezési és kivitelezési feladatok együttes végzésére, illetve nagy gépészeti rendszereket tartalmazó projektek esetén generálkivitelezésre is.

 

Tervezés

 

Épületgépészeti rendszerektervezés, a kivitelezésben felhalmozott tapasztalok hasznosításával. Tervezőink foglakoznak a kivitelezett épületgépészeti rendszereink hidraulikai és légtechnikai beszabályozásával is, így megépült rendszreinket egy kivitelezéstől független mérnökcsapat indítja, ellenőrzi, auditálja. Ez a tervezésünk és a kivitelezésünk minőségét is egyidejűleg javítja és garantálja.

 

Szerviz

 

A cégünk által megépített rendszerek garanciális szervízelése, illetve karbantartása, javítása. Ez a kis szervízcsapat végzi az egyedileg megrendelt apróbb javításokat, illetve kivitelezi az 5 millió alatti mikroprojekteket.