Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Rendben

A Légmester kft. 1991-ben alapított épületgépészeti és tisztatér-technológiai rendszereket kivitelező magyar vállalkozás. 2005 óta épületgépészeti tervezéssel, szakértéssel is foglalkozunk, és ugyanebben az évben alapítottuk romániai leányvállalatunkat, amely mára fiókteleppé alakult át kolozsvári (Cluj-Napoca) székhellyel. A céghez 15 éven át tartozott még klímaszerviz és légcsatornagyártás is, amelyek a válság idején leváltak a cégcsoportról, de a tapasztalatok a napi gyakorlatban megmaradtak számos szervizfeladattal együtt.

 

Az éves volumenünk kétmilliárd forint körül mozog, és a 30 alkalmazott munkáját átlagosan 150 fő szerelő segíti alvállalkozásban.

 

Számos irodaház, bevásárlóközpont, gyár, üzem, exkluzív üzlet és középület gépészeti rendszereit építettük, terveztük meg az elmúlt 28 év során, melyek méltó referenciái a cégnek.  A mára már családi vállalkozássá vált cég kivitelezéseinek minőségét a tulajdonosi menedzsment, a kiváló szakemberek, a minőségi munkafeltételek és az összetartó csapatmunka garantálják.

 

A cég küldetése a hatékony és környezettudatos rendszerépítésen kívül a profittermelés, ami az alkalmazottak jó színvonalú megélhetését és kellemes munkakörülményeit is megteremti. Ez elengedhetetlen a minőségi munkához, a jó közérzet megteremtéséhez, ami a kollégák lojalitását és a piaci versenyelőnyt biztosítják cégünk számára.

Munkatársaink